22/01/2022

Soția lui Cătălin Bordea a ajuns de urgență la spital

Soția lui Cătălin Bordea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat la mâna dreaptă. Medicii au fost nevoiți să îi pună imediat brațul în ghips.

Soția lui Cătălin Bordea a trecut prin momente de panică, după ce s-a accidentat. Aceasta a mers la spital, unde medicii i-au pus mâna în ghips. Livia a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris și un mesaj.

Soția lui Cătălin Bordea le-a arătat prietenilor virtuali cum arată ghipsul ei

Livia Bordea  și-a desenat pe ghips doi căţeluşi, o inimă, o floare, dar şi iniţiala ei şi a soţului ei. Braţul meu e acum mult mai drăguţ ca oricând”,  a scris Livia în dreptul fotografiei. Fanii au întrebat-o imediat ce a pățit, însă, soția actorului nu a dat mai multe detalii.

Chinuită în trecut de o depresie cruntă, Livia, soţia lui Cătălin Bordea a povestit recent pe pagina ei de Facebook, cât de greu i-a fost să vadă din nou că viaţa e frumoasă.Tânăra a fost în depresie în urmă cu patru ani, i-au fost recomandate chiar şi medicamente pentru a se vindeca dar, spune ea, doar voinţa ei a scos-o din perioada neagră în care se afundase.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.