18/04/2024

„Vrei ca iubitul tău sa fie gelos?”. O companie din Republica Moldova închiriază buchete de trandafiri pentru selfie-uri și poze în mașini decapotabile

Inițiativă inedită a unei companii din Republica Moldova: închiriază buchete de trandafiri pentru doamnele și domnișoarele care vor să-și facă geloși partenerii de viață sau să stârnească invidia prietenelor. Pentru o sumă de bani deloc mică, ele își pot face selfie-uri cu florile sau poze în mașini de lux. 

„Vrei ca iubitul tău sa fie gelos? Sau doreşti să impresionezi prietenele? Special pentru tine iți vom aduce un buchet luxos de 101 trandafiri”. Așa începe anunțul companiei din Republica Moldova care a stârnit isterie pe rețelele de socializare.

Doamnele și domnișoarele interesate de ofertă trebuie să scoată din buzunar suma de 300 de lei moldovenești pentru a închiria buchetul de flori. Din momentul în care primesc trandafirii, au la dispoziție numai 10 minute pentru a-și face câte selfie-uri doresc sau să se pozeze cu buchetul într-o mașină de lux decapotabilă.

Și dacă vor mai mult, pot apela și la accesorii, cum ar fi smartphone-uri sau bijuterii pe care le pot „împrăștia” în jurul florilor, pentru a fi sigure că vor atrage atenția dorită. Firește, pentru acest lucru trebuie să scoată din portofel mai mulți bani.

Anunțul companiei s-a viralizat pe rețelele de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *