19/07/2024

Concurentul cu chitară de la la iUmor care l-a cucerit pe Cheloo. “Preferatul meu”

Concurentul cu chitară de la la iUmor care l-a cucerit pe Cheloo a demonstrat cât de talentat este. După ce va începe să cânte, el va reuși într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzațional să schimbe complet starea de spirit și părerea juraților.

Concurentul cu chitară de la la iUmor a făcut spectacol în fața Deliei a lui Mihai și Cheloo Show-ul se va desfășura în prima zi de paște. „Este vorba despre sfaturile mele super simple pentru o viață mega împlinită. Le puteți aplica chiar acum, instantaneu, și… e totul mult mai bine”, va spune concurentul de îndată ce va păși pe scenă. Buna dispoziție și veselia lui îl vor face pe Mihai Bendeac să îi spună „bine ai venit”, mai ales după o zi de jurizare pe care acesta o va caracteriza ca fiind „agonizantă”. Delia va fi în perfect acord cu colegul ei, bucurându-se și ea de numărul de pe scenă. „Ai fost pentru noi schimbarea de stare. Eram aproape înmormântați”, va adăuga artista.

Concurentul cu chitară de la la iUmor care l-a cucerit pe Cheloo. “Preferatul meu”

Concurentul cu chitară de la la iUmor, spectacol de Paște

Însă cele mai multe aprecieri le va primi din partea lui Cheloo, care va spune despre concurent că a fost „preferatul meu pe ziua de azi”, iar despre melodie – că ar trebui să fie obligatorie la toate radiourile. „Eu detest radioul, dar cred că ar fi minunat ca în fiecare dimineață la ora 07:00 sau la ora 08:00 toate radiourile să difuzeze această piesă, exact în forma asta… Bravo!”, va concluziona artistul.

Post-ul Concurentul cu chitară de la la iUmor care l-a cucerit pe Cheloo. “Preferatul meu” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *