23/09/2021

EXCLUSIV/ Sunt 12 și celebri! Lista completă a concurenților de la ”Uite cine dansează”

Lista completă a concurenților de la ”Uite cine dansează” ascunde multe surprize. Ultimul nume neanunțat oficial, de pildă, a funcționat până de curând într-un format al concurenței, la ”Te cunoc de undeva” (Antena 1), după ce a fost inventat și lansat de PRO TV.

Din această primăvară, PRO TV va încerca să facă istorie în topul audiențelor cu un format de dans, altul decât ”Dansez pentru tine”, care a restabilit recordul de telespectatori adunați în fața televizorului. Pentru asta, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost aduse în același platou , Antoni și Alex Velea au fost transformați în rivali și restul concurenților au fost aunțați unul câte unul pentru a se menține interesul treaz.

După ce s-a confirmat și numele lui Lili Sandu, prima dezvăluită de Libertatea, care a jucat și rol de prezentatoare în același format pe vremea când era realizat de Antena 1, doar unul a rămas nespus. Cel care încheie lista vedetelor care au acceptat provocarea dansului este Liviu Teodorescu, artistul carea  făcut parte din Lala Band și a fost creat de Pro TV.

Așadar, lista completă a cocurenților de la ”Uite cine dansează” e formată din 12 și celebri: Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zavoranu, Octavian Strunila, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Liviu Teodorescu.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.