15/07/2024

Brigitte Sfăt s-a întors în România, dar refuză să locuiască din nou cu soțul ei. „Am vânătăi sub ochi…”

Brigitte Sfăt s-a întors în România, după operația la nas suferită în urmă cu doar câteva zile. Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să anunțe împăcarea cu soțul ei, ei bine, soția fostului tenismen nu cedează.

Brigitte Sfăt s-a întors în România, dar nu vrea să locuiască din nou cu soțul ei. Aceasta s-a mutat în apartamentul ei, în urmă cu mai bine de o lună, în urma unor neînțelegeri cu Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt s-a întors în România, cu noul nas

Bruneta a postat un mesaj pe contul de socializare. „Am doar câțiva plasturi pe nas și vreo trei vânătai sub ochi…. Și nu , nu m -am mutat inapoi la Ilie,  sunt la mine , acasă. Am și eu casa. De o luna încoace, cine vrea sa mi faca curte, poate și la bloc?. Sau la Istambul, sau pe oriunde oi fi?. Accept: Declarații de dragoste, Flori, Multe cadouri….”, a fost mesajul acesteia.

 

Post-ul Brigitte Sfăt s-a întors în România, dar refuză să locuiască din nou cu soțul ei. „Am vânătăi sub ochi…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *