27/10/2021

Consumatorii de peste vor face diferenta!

image
Va asteptam cu incredere in primul magazin de peste ecologic.
Aici sau la comanda, puteti servi bors de peste, crap prajit, saramura, crap la gratar, plachie din crap 100% ecologic, care provine din balta Bugeac de langa Ostrov, primul si deocamdata singurul bazin piscicol ecologic din Romania. Suntem atenti la cel mai mic detaliu. Aici pana si modalitatea de capturare a pestelui este speciala. Nu exista nici macar momeli care sa contina diverse substante chimice, pentru ca vrem ca pestele care ajunge la Dvs. in farfurie sa fie in totalitate pur.
         Initiativa de a intra pe piata cu preparate din peste la preturi competitive apartine echipei Eco Fish&Food, sos. Iancului nr. 46, sect. 2, Bucuresti.
         Pentru comenzi va asteptam la tel. 0764 763 573 si 021/340 13 00.
         Deasemenea va oferim si servicii de catering pentru o intreaga gama de evenimente. Pentru aceasta ne gasiti pe site-ul www.ecoslimcatering.ro.
         Va provocam sa ne testati serviciile!
Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

2 comentarii

  1. Un loc foarte bun, recomand! Se poate manca si acolo, e un fel de bistro.
    Preturi foarte bune, mi s-a parut mai rentabil decat sa il iau din Obor si sa il fac acasa unde oricum pierd cam 40% prin cap si coada. Plus ca este proaspat si are un gust pe care nu l-am mai intalnit din copilarie de cand nu erau atatea E-uri…
    Merita incercat macar o data!

  2. Adrian te cred pe cuvant, dar tu ai vazut ce site au :)) Tu ce crezi ca am facut prima oara? Am intrat pe site-ul lor si sincer ma lasa rece nu imi trezeste curiozitatea de ai vizita…
    Au un avantaj daca este asa cum spui tu ca pestele este ECO si o sa incercam si noi mai ales ca sotul meu iubeste carnea de peste… Este si pescar :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.