29/05/2024

Cornel Galeș, criticat după parastasul Ilenei Ciuculete. „Nu mi se pare normal”

Cornel Galeș, criticat după parastasul Ilenei Ciuculete. Soțul regretatei artiste a stârnit reacții după ce a chemat televiziunile la parastas.

Joi, 27 aprilie, soțul artistei, Cornel Galeș, a organizat parastasul de 40 de zile al regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete.

Alături de acesta au fost cei doi băieți ai artistei, dar și mama acesteia, care grav bolnavă, abia s-a putut ține pe picioare.

Sute de persoane s-au înghesuit la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete, unde a fost prezente și televiziuni.

Cornel Galeș, criticat după parastasul Ilenei Ciuculete. Daniel Buzdugan a răbufnit

Moderatorul radio Daniel Buzdugan a comentat despre prezența televiziunilor la parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete, interpreta de muzică populară care a murit în data de 14 martie.

”Nu mi se pare normal ca la momente de genul ăsta să chemi televiziuni. E păcat. Nu-i condamn, dar trebuie să dai un exemplu pentru alţii. E vorba de smerenie, când faci o masă, o faci în secret”, a declarat Daniel Buzdugan.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *