25/10/2021

Soțul Oanei Roman și fiica lui au o relație specială. Vedeta face dezvăluiri despre care nu a știut nimeni

Soțul Oanei Roman și fiica lui au o relație specială, iar vedeta vorbește pentru prima dată despre asta. S-au făcut numeroase speculații pe seama divorțului și a neînțelegerilor celor doi, însă nimeni nu a știut ce fel de relație are Marius Elisei cu Isabela.

Soțul Oanei Roman este un tată devotat, iar la ultima ieșire în public, aniversarea fiicei Dianei Bișinicu, acesta nu a scăpat-o din ochi pe Isabela.

 

Maria Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei

Soțul Oanei Roman, un tată model

„Da, e fata lui, nu? E unul dintre puţinii taţi pe care i-am văzut atât de ataşaţi. Da, este extrem de ataşat de ea, are grijă foarte mult de ea şi ea îl iubeşte foarte tare, e o legătură foarte specială între ei şi eu cred că este printre puţinii tătici pe care am curaj să-l las singur cu cea mică, fără probleme”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Zilele trecute, Maria Isabela a împlinit 3 ani, așa că părinții ei i-au organizat o petrecere de poveste. Iar lacrimile de emoție nu au lipsit. Petrecerea a fost una extrem de veselă, la care au fost invitate mai multe vedete alături de copiii lor, iar Oana Roman a fost emoționată de ziua fiicei ei. Fiica fostului premier Petre Roman a povestit prin ce stări a trecut.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.