29/05/2024

Coșmar pentru handbalistele de la HC Zalău. Înzăpezite în trafic, fetele au stat o noapte în microbuz

Coșmar pentru handbalistele de la HC Zalău. Înzăpezite în trafic pe Valea Prahovei, fetele pregătite de Gheorghe Tadici au stat o noapte în microbuz, informează magazinsalajean.ro.

Handbalistele de la HC Zalău au trecut prin momente dificile miercuri spre joi, fiind nevoite să-şi petreacă în autocar toată noaptea!

Echipa zălăuană a susţinut miercuri după-amiaza meciul din cadrul penultimei etape a turului, evoluând pe terenul echipei Danubius Galaţi, iar la întoarcere, microbuzul în care se afla formaţia zălăuană a fost blocat în trafic la Timişul de Sus.

Coșmar pentru handbalistele de la HC Zalău: ”Noroc că am avut motorină suficientă, pentru că nici afară nu puteai să ieşi, fiindcă era vânt puternic”

“Ne-am petrecut toată noaptea în microbuz, din cauză am rămas înzăpeziţi la Timişul de Sus, pe Valea Prahovei, în județul Prahov, unde s-a format o coloană kilometrică. Au fost şi două tiruri răsturnate. Noroc că am avut motorină suficientă, pentru că nici afară nu puteai să ieşi, fiindcă era vânt puternic. Numai de aşa ceva nu au avut nevoie fetele, deoarece păreau foarte obosite la finalul meciului de la Galaţi, iar acum sunt efectiv epuizate. Mergem înainte, nu avem ce face. Cu toate că joi am avut programat antrenament cu fetele, iar în aceste condiţii, l-am anulat, fiindcă ajungem la Zalău abia spre seară”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.


HC Zalău s-a impus cu scorul de 23-18 pe terenul echipei Danubius Galaţi, iar în etapa viitoare, ultima a turului, va primi vizita formaţiei HCM Slobozia.

Citiți și Liga Națională de handbal feminin 2018, etapa a 12-a. SCM Craiova a bătut la Corona, Costică Buceschi ar putea fi destituit

Grupele Cupei EHF la handbal feminin, etapa a doua. HC Zalău, prima victorie. SCM Craiova, succes cu Randers

Post-ul Coșmar pentru handbalistele de la HC Zalău. Înzăpezite în trafic, fetele au stat o noapte în microbuz apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *