12/08/2022

Ce spune Pepe despre al treilea copil. Soția lui, Raluca, se lasă greu

Ce spune Pepe despre al treilea copil. Artistul își mai dorește un bebeluș, dar trebuie să ducă muncă de lămurire cu partenera lui de viață, Raluca.

Cântărețul Pepe are o carieră de suces, dar și o familie fericită alătri de soția sa, Raluca, și de cele două fiice ale lor, Maria și Rosa. Aceasta din urmă împlinește 2 ani și a fost sărbătorită în avans cu o petrecere fastuoasă.

Artistul a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că își mai dorește un copil, un băiețel. Însă, consoarta sa, Raluca, se lasă greu.

Ce spune Pepe despre al treilea copil. „Încerc să o conving pe Raluca”

„E greu cu doi copii apropiaţi de vârstă. E greu cu liniştea, dar e foarte frumos. Eu încerc să o conving pe Raluca. Orice bărbat îşi doreşte un băieţel, dar numai când vrea Cel de sus şi numai când ei sunt de acord”, a spus Pepe.

Cântărețul a vorbit și despre susținerea de care a avut parte din partea soției sale, Raluca.

„Până la copii, a contat foarte mult că m-a susţinut în cariera mea şi în televiziune şi în tot ceea ce ţine de cântat, concerte, am stabilit de la bun început, s-a înţeles de la bun început care mi-e viaţa, mă duc prin concerte, după ce cânt poate stau într-un club până dimineaţa, poate doi, trei pozează că stau de vorbă cu două fane şi crează un articol care vinde…

Şi au fost, dar au fost degeaba, nu sunt idiot. Dar şi eu am fost şi sunt extrem de echilibrat şi de civilizat, adică nu sărim calul, mai ales când ai voie, chiar nu exagerezi”, a explicat el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.