11/12/2023

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai vârstnică mamă din țară era de o frumusețe răpitoare | FOTO

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Puțină lume știe cum era cu ani în urmă cea mai vârstnică mamă din țară.

Povestea ei a făcut înconjurul României şi al lumii la data de 16 ianuarie 2005, când fetiţa ei Eliza a venit pe lume şi a devenit celebră încă de la naştere. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din ţară,  intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos.

Publicul o ştie foarte bine pe femeia care şi-a făcut un vis din dorinţa de a naşte un copil, dar nu cunoaşte cât de fermecătoare era Adriana Iliescu în tinereţea sa.

A născut la vârsta de 67 de ani şi are o fetiţă foarte frumoasă, Eliza.

 

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Era frumoasă de pică

În tinerețe, Adriana Iliescu, care recent și-a dat rudele în judecată, era o femeie foarte atrăgătoare. Cu părul lung și trăsături foarte frumoase, ea atrăgea imediat atenția cu look-ul său foarte îngrijit și delicat.

Imagini date publicității de a1.ro o arată pe Adriana Iliescu așa cum puțini o știu sau și-au imaginat-o vreodată.

A fost căsătorită timp de patru ani, dar a fost părăsită de soț pentru că a pierdut o sarcină, după ce a descoperit că suferea de tuberculoză.

Post-ul Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai vârstnică mamă din țară era de o frumusețe răpitoare | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.