29/05/2024

Cum își petrece Tuncay Ozturk timpul liber după divorțul de Andreea Marin. Are program de voie

Cum își petrece Tuncay Ozturk timpul liber după divorțul de Andreea Marin. Turcul și-a găsit diverse moduri de a se distra.

Medicul turc Tuncay Ozturk a divorțat de prezentatoarea de televiziune Andreea Marin în luna februarie a acestui an.

Turcul, care nu de mult a vorbit despre viața sa de după separare, încearcă să-și vadă mai departe de viață, ba chiar caută tot felul de activități distractive cu care să-și umple timpul liber.

 

Cum își petrece Tuncay Ozturk timpul liber după divorțul de Andreea Marin. Vrea să joace teatru pentru distracție

În zilele libere de Paște, fostul soț al Andreei Marin a avut program de voie. A petrecut în natură, a văzut ce înseamnă să te ocupi de albine și a jucat volei.

De asemenea, el le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că ar vrea să joace teatru pentru distracție și i-a întrebat pe internauți dacă cunosc un astfel de loc.

„Doreşte cineva miere cu albine pe ea? Este 100% naturală. Eu astăzi am program de voie, am luat deja micul dejun, am petrecut printre albine şi am jucat volei. Cunoaşteți un loc unde am putea să jucăm teatru doar pentru distracție?”, a spus Tuncay Ozturk.

Post-ul Cum își petrece Tuncay Ozturk timpul liber după divorțul de Andreea Marin. Are program de voie apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *