26/05/2024

EXCLUSIV/ Bianca Drăgușanu, momente de panică înainte de botez. Când a probat rochia…

Bianca Drăgușanu, momente de panică înainte de botez. Deși s-a dat peste cap ca totul să iasă minunat, cu doar câteva ore înainte de ceremonie s-a trezit total descoperită. Și la propriu și la figurat.

Bianca Drăgușanu, momente de panică înainte de botez. Zilele trecute, au fost un adevarat maraton al pregătirilor pentru vedeta care astăzi își creștinează fetița de șapte luni, pe Sofia Natalia. Bianca a alergat în toate părțile, a avut grijă de toate detaliile și nici prin cap nu i-a dat că tocmai ea va fi cea… sabotată. Toată această agitație și stresul specific acestui gen de situații, au făcut-o pe Drgușanca să sară peste mese și să aibă un consum energetic uriaș. În consecință, blonda a slăbit fără măcar să-și dorească asta. În doar două zile, a dat jos mai bine de două kilograme și poate că nu ar fi deranjat-o dacă asta nu ar fi însemnat o mare problemă neprevăzută.

În momentul în care a îmbrăcat rochia pe care urma să o poarte la petrecere, Bianca a avut un șoc. Piesa vestimentară făcută pe dimensiunile ei nu-i mai venea nicicum. Disperată că orele se scurg și botezul bate la ușă, aceasta a alergat într-un suflet la atelierul ei de croitorie ca să opereze la urgență modificările necesare. Și, se pare, totul s-a desfășurat la limită…

Una peste alta, Bianca s-a ocupat singură de organizarea botezului de aproape 20.000 de euro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *