18/04/2024

Un bărbat îmbrăcat în costum de gorilă a parcurs în patru labe maratonul din Londra. A terminat cursa după șase zile

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a decis să parcurgă într-un mod diferit maratonul din Londra, care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână. Tom Harrison a străbătut traseul de peste 42 de kilometri îmbrăcat într-un costum de gorilă și mergând în … patru labe, relatează BBC News.

Tom Harrison a făcut acest gest ca să strângă bani pentru o fundație care se ocupă de protejarea gorilelor din  Africa, aflate în pericol. El a plecat pe 22 aprilie, alături de ceilalți participanți ai maratonului din Londra, însă cursa sa s-a încheiat după șase zile și jumătate.

Pe ultimii metri ai traseului, el a fost însoțit de fiii săi. “Înainte de maraton, cel mai mult am mers în patru labe 1,6 kilometri. Așa că prima zi a maratonului a fost cu adevărat epuizantă”, a afirmat băratul, care a spus, la final, că se simte “obosit, însă fericit”.

Zilnic, bărbatul îmbrăcat într-un costum de gorilă a mers în patru labe aproximativ 10-12 ore. Inițial, el voia să strângă 1.500 de lire pentru cauza sa, însă așteptările sale au fost depășite cu mult. În total, “domnul Gorilă” a strâns 26.000 de lire.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *