12/08/2022

Gigi Becali vrea cu orice pret sa iasa din inchisoare. Latifundiarul a angajat-o pe avocata lui Cioaca pentru a-l apara!

Mişcare neaşteptată a lui Gigi Becali anunţată chiar în ziua în care se decide dacă va fi eliberat sau nu pentru operaţie. Omul de afaceri a angajat-o pe avocata care l-a scos pe Cristian Cioacă din închisoare. Aceasta s-a prezentat la procesul care a început miercuri dimineaţă la Constanţa.

Maria Vasii a venit optimistă la proces şi speră să obţină întreruperea pedepsei pentru Becali ca acesta să poată fi operat la coloana vertebrală. Necesitatea operaţiei a fost confirmată de raportul medicilor legişti care au verificat documentele medicale şi starea de sănătate a latifundiarului din Pipera.

Medicii au decis soarta lui Gigi Becali. Raportul făcut de experţii în medicină legală se află acum pe masa judecătorilor, care vor lua o decizie în ceea ce priveşte operaţia omului de afaceri.

Latifundiarul a primit acordul de a-şi face operaţia la coloană în România. Totuşi, pentru că nu poate pleca la un spital din străinătate, cum şi-a dorit, Becali are o soluţie.
El poate să-şi aleagă o echipă de medici străini, care să vină să-l opereze la un spital din România.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ziua in care va fi eliberat Gigi Becali

Gigi Becali a primit cea mai tare veste din ultima vreme! Conform europarlamentarului Vadim Tudor, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.