18/04/2024

Cum se distrează “îngerii” de la Victoria’s Secret. Modelele și-au făcut de cap la Coachella | FOTO

“Îngerii” de la Victoria’s Secret știu, cu siguranță, să se și distreze, nu doar să pozeze în ipostaze provocatoare. Mai multe modele ale celebrei case de lenjerie intimă și-au făcut de cap în acest weekend la festivalul Coachella, care este în fiecare an un magnet pentru vedete.

Festivalul de muzică din California a fost una dintre principalele atracții ale sfârșitului de săptămână. Numeroase vedete s-au bucurat de atmosfera incendiară a festivalului, renumit la nivel internațional.

“Îngerii” au avut ținute boho-chic, stil pentru care festivalul a căpătat și mai multă recunoaștere mondială. Alessandra Ambrosio a fost “lidera” grupului de îngeri.

Alessandra Ambrosio a fost „lidera” grupului

Ambrosio a fost însoțită de fotomodelul olandez Romee Strijd, americanca Jasmine Tookes, care în 2016 a prezentat sutienul-bijuterie al casei Victoria’s Secret, fotomodelul danez Josephine Skriver, precum și modelul american Martha Hunt.

Romee Strijd a atras toate privirile la festivalul de la Coachella

Toate modelele au atras atenția prin ținutele lor provocatoare, care le-a pus în evidență trupurile tonifiate.

Citește și: Sutienele-bijuterii în valoare de 133 de milioane de dolari. Cele mai cunoscute piese de lenjerie intimă din show-urile Victoria’s Secret

Post-ul Cum se distrează “îngerii” de la Victoria’s Secret. Modelele și-au făcut de cap la Coachella | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *