30/06/2022

Administratorii blocurilor vor fi obligati sa faca dovada trimestriala a tuturor cheltuielilor!

Potrivit unui proiect de lege, “şefii” blocurilor sunt obligaţi să aducă la cunoştinţă locatarilor, trimestrial, printr-o formulă aleasă de către proprietari (e-mail sau în scris), situaţia financiară a imobilului.

Administratorii vor trimite e-mail sau vor bate la fiecare uşă şi vor da informaţii despre situaţia facturilor, a conturilor bancare, plăţile salariale, restanţe la facturi şi situaţia lucrărilor angajate din punct de vedere financiar.

“Prin măsura propusă se doreşte, pe de o parte, ca administratorii să dea dovadă de o mai mare corectitudine, iar pe de altă parte, proprietarii să ia la cunoştinţă despre situaţia reală şi exactă a costurilor asociaţiei”, se arată în proiectul de lege.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.