25/06/2024

EXCLUSIV/ Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus. A înmulțit vizitele la medic

Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate, nu însă la fel de grave ca cele de acum doi ani, când a fost la un pas de moarte.

Artistul a ajuns, recent, din nou pe mâna medicilor! Asta după ce a acuzat ceva probleme cu respirația și stări de oboseală.

El a făcut o vizită la spital chiar înaintea concertului susținut vineri, în Piața Universității, pe care l-a dus însă la bun sfârșit, în aplauzele asistenței. De când a început tratamentul cu un medicament care-i este indispensabil în prezent, Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme. El a ajuns, practic, la greutatea pe care o avea înainte de a ține regimul grație căruia slăbise miraculos. Iar acest lucru, spun specialiștii, îi poate pune în pericol viața. Mai ales că artistul a avut probleme cu inima.

Controale amănunțite

Mai mult, de când s-a îngrășat, artistul a început să obosească destul de repede. El a ajuns sub atenta supraveghere a medicilor. Aceștia îl monitorizează constant și i-au întețit controalele, ce au devenit tot mai amănunțite. Cotabiță ține un regim strict, nu consumă alimente ce i-ar putea face rău și continuă programul de recuperare început imediat după ce a revenit miraculos la viață. De asemenea, el are și un program strict de odihnă.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *