14/06/2024

S-au dat cu mașina pe pârtia de la Băișoara

Schiorii care au fost în weekend pe pârtia de la  Băișoara, din Cluj, au avut un șoc când au văzut doi șoferi mergând cu mașina printre ei.

Schiorii au rămas încremeniți când au văzut că un șofer circulă printre ei, așa că au sunat la 112, scrie stiridecluj.ro.

 ”L-am întrebat ce face și mi- a spus că a intrat pe drum și a ajuns pe pârtia de schi. Atunci l-am întrebat de ce nu s-a întors când a văzut schiorii. A zis că a alunecat, dar el a trecut pe sub instalația de cablu. Lumea l-a făcut cocalar și nesimțit”, a spus cititorul care ne-a relatat cazul.

Șoferul unui alte mașini a încercat să îl ajute.

 ”Până la urmă și Mercedesul a coborât pe același traseu ca și VW și până la urmă au iesit pe pârtie. Și cel cu  Mercedesul a venit până în marginea pârtiei, din spate de la Cabana Veche pe cărarea aia pe care coboară schiori, el a urcat cu Mercedesul până acolo ca să se dea jos din Mercedes și să își pună schiurile pe marginea pârtiei. O sfidare de-a dreptul! Noi am vorbit cu administratorul pârtiei și ne-a spus că a pus afișe că accesul interzis cu auto și le-a spus că pună și o barieră pentru că nesimțiții nu știu să citească”, a mai relatat schiorul pentru sursa citată.

Cazul nu s-a finalizat, cel puțin pentru moment, cu vreo amendă.


Citește și: EXCLUSIV/Marcel Pavel dă ”extemporal” în fața președintelui Iohannis. Ultima oară când a cântat imnul a luat amendă 5000 de lei!

Post-ul S-au dat cu mașina pe pârtia de la Băișoara apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *