14/06/2024

UPDATE. Incendiu la un azil bătrâni din București. O persoană a murit, iar un pompier s-a intoxicat cu fum / FOTO&VIDEO

Incendiu la un azil bătrâni din București. Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, la un cămin de bătrâni din București de pe Aleea Păcală, din sectorul 3 al Capitalei, situat în apropierea stației de metrou Mihai Bravu. Focul a izbucnit la etaj și a cuprins acoperișul și mansarda.

UPDATE 8:45. În interiorul căminului de bătrâni se aflau 20 persoane vârstnice, 19 dintre ele transportate la spitale şi o persoană găsită decedată. În acest moment se acţionează pt stingerea incendiului la mansardă unei clădiri învecinate căminului de bătrâni. Totodată, pompierii acţionează şi pentru stingerea incendiului de la service-ul situat în spatele căminului de bătrâni (ard cauciucuri depozitate în containere). Intervenţia este dificilă, temperatura degajată este foarte mare, există degajări foarte mari de fum, flăcări violente.

Pompierii le recomandă, în continuare,c etățenilor care locuiesc în zonă să păstreze uşile şi ferestrele închise pentru a evita expunerea la fum.

UPDATE 8:40. Un pompier s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost preluat de medicii de la SMURD. A fost scos de colegi din zona afectată de incendiu, dar este conștient. El se afla în cea de-a doua clădire, de unde iese foarte mult fum, conform Digi 24.

Spitalele la care au fost transportate 19 dintre persoanele evacuate: Pantelimon – 7, Urgență Floreasca – 5, Sf. Ioan – 2, Bagdasar – 3, Spitalul Județean Ilfov – 1, Universitar – 1.


UPDATE 8:30. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există niciun pericol să se extindă și asupra altor imobile Pompierii cercetează imobilul care adăpostea azilul. În prealabil, incendiul s-a extins la o clădire învecinată care are două etaje și mansardă.

Pompierii au reușit să instaleze motopompe și se aprovizionează cu apă direct din Dâmbovița.


Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că o persoană a murit. Ea a fost surprinsă de flăcări, în interior. În total, în azil erau îngrijite 20 persoane, iar 19 au fost salvate.

Una dintre persoanele transportate la spital a căzut pe scări și are o luxație. . Flăcările s-au extins și la un service auto. Pompierii dau însă asigurări că au surse suficiente de apă, alimentându-se inclusiv de la acest service auto.

Arde o suprafață de peste 200 de metri pătrați, spun pompierii. Norul de fum este destul de dens, iar pompierii au sfătuit locuitorii din apropiere să închidă ferestrele, dar să nu intre în panică.

Post-ul UPDATE. Incendiu la un azil bătrâni din București. O persoană a murit, iar un pompier s-a intoxicat cu fum / FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *