29/05/2024

EXCLUSIV / Mamă cu jumaʼ de normă. Mădălina Ghenea abia a născut de două săptămâni, dar e forțată să se întoarcă la muncă

Ș-a dorit atât de mult un copil, încât toată lumea a bănuit că-și va întrerupe o perioadă cariera și va sta acasă cu bebelușul. Greșit! Mădălina Ghenea abia a născut și se va întoarce la muncă la o lună de când a adus-o pe lume pe fetița sa!

Mădălina a devenit mama unei fetițe la începutul acestei luni, pe 4 aprilie, după un travaliu de aproape 11 ore. “Muncă” grea, dar a meritat, având în vedere cât și-a dorit modelul un copil!

Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște. Detaliul care le-a atras atenția fanilor

De atunci, Mădălina, iubitul ei, omul de afaceri Matei Stratan, și fiica lor au stat practic închiși în casă. Se presupunea a fi începutul unei perioade lungi de izolare, în care vedeta să se rupă de carieră pentru a se dedica familiei. Izolarea aceasta va lua însă sfârșit mult mai repede decât se așteaptă lumea. Asta pentru că Mădălina a semnat pe perioada sarcinii niște contracte, iar acum vine scadența. Luna viitoare, adică la o lună după naștere, trebuie să se întoarcă la muncă!

În total, trei contracte trebuie să onoreze ea în mai și în iunie. Iar pentru asta are de făcut două lucruri. Primul – și cel mai greu: să-și recapete silueta. Ceea ce înseamnă să țină o dietă extremă, ca să scape de surplusul de kilograme, taman în perioada în care ar trebui să aibă o alimentație echilibrată, ca să-și poată alăpta fără probleme copilul. Al doilea: să se rupă de bebelușa ei. Ar putea avea însă și o variantă de rezervă, pe care o tatonează acum. Ea negociază cu cei cu care a semnat contractul să-și ia fetița cu ea.

Negociază pentru primele poze cu fetița ei

Mădălina nu a publicat până acum nici o fotografie cu fetița ei, iar când a ieșit din materitate a avut grijă s-o ascundă de aparatele foto. Acest comportament are o explicație: a primit foarte multe oferte, inclusiv de peste hotare, pentru primele poze cu cea mică, iar acum triază oferte și negociază. E foarte posibil să repete experiența cu pictorialul în care a apărut gravidă, adică toată seria de fotografii să fie realizate chiar de iubitul ei, Matei Stratan.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea a născut. Modelul a devenit mama unei fetițe

Post-ul EXCLUSIV / Mamă cu jumaʼ de normă. Mădălina Ghenea abia a născut de două săptămâni, dar e forțată să se întoarcă la muncă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *