12/08/2022

Cum arată dressing-ul lui Brigitte Sfăt. N-ai văzut în viața ta așa ceva

Cum arată dressing-ul lui Brigitte Sfăt. Soția lui Ilie Năstase și-a arătat dulapurile pline cu haine și pantofi la TV.

Brigitte Sfăt este mare amatoare de lux. Îi place să fie mereu în ton cu moda și poartă haine și pantofi de la cele mai exclusiviste branduri.

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, partenera de viață a fostului mare campion la tenis Ilie Năstase și-a arătat o parte dintre haine și dintre pantofi.

Cum arată dressing-ul lui Brigitte Sfăt. Ce și-a luat de la Monte Carlo

 

Dressing-ul lui Brigitte Sfăt, care are o mamă foarte frumoasă, este absolut impresionant. Zeci de perechi de pantofi, care mai de care mai frumoși și mai scumpi, haine și tot felul de alte obiecte vestimentare de fițe.

Întrebată ce și-a achiziționat de la Monte Carlo, Brigitte Sfăt a răspuns:

„Mi-am luat un costum de baie. Costă foarte mult. Costă cât o mașină second-hand. mai mult de 2.000 de euro. Nu contează. șase ani la rând m-am dus și mă uitam. Veneam la turneul de la Monte carlo și era acolo și mă uitam. Și mi-am zis: cândva voi avea atâția bani că o să-mi cumpăr un costum. Ziceam că o dată o să am atâția bani că n-o să mă intereseze cât dau pe costumul acesta….

Dacă acuma nu-mi luam eram ca și cățelul acela care stă în fața vitrinei de la măcelărie și se uita cum punea măcelarul cârnați pe băț”, a explicat Brigitte Sfăt, care și-a aniversat ziua de naștere în luna februarie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.