12/08/2022

Declaratii cutremuratoare despre Oana Lis!! Dupa ce i-ar fi omorat mama, a violat-o!

Sora concubinei tatălui Oanei Lis a dezvăluit în cadrul emisiunii “La Măruţă” că bărbatul le-ar fi spus mamei, surorii şi ei însăşi că el este cel care a omorât-o pe mama Oanei Lis, după care şi-ar fi violat fiica.
Mihaela Rus, fiica concubinei tatălui Oanei Lis, a spus în cadrul unei intervenţii telefonice că bărbatul a supus că el este cel care a omorât-o pe mama Oanei. De asemenea, femeia a mai spus că Oana ar fi fost violată de tatăl ei.

“Tatăl Oanei Lis avea o relaţie cu mama mea. După ce a trăit cu mama, a trăit şi cu Lili. A venit în casă la noi, unde a văzut-o pe sora mea care avea 15 ani. A violat-o şi după aceea au avut o relaţie de 15 ani. La un moment dat, la o beţie, ne-a spus că el a omorât-o pe mama Oanei, după care a violat-o pe fată care era mică. Spunea că i-a dat cu sticla în cap şi că aceasta a murit la ceva timp după aceea. Tatăl Oanei a făcut 7 ani de puşcărie pentru crimă.”, a declarat Mihaela Rus.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.