16/09/2021

Andreea Marin se relaxează în Tel Aviv. Cum și-a început dimineața

Andreea Marin se relaxează în Tel Aviv, înainte de începerea emisiunii „Uite cine dansează”, unde face parte din juriu. După un divorț dureros și o perioadă destul de grea, vedeta pare că și-a găsit în sfârșit liniștea.

Andreea Marin se relaxează în Tel Aviv și pare mai fericită ca niciodată. Jurata de la Pro tv le-a arătat fanilor cum și-a început ziua, departe de România.

 

Andreea Marin se relaxează în Tel Aviv alături de câțiva prieteni

„Vedeti plaja liniștită, întinderea aceea nesfârșită de albastru senin și oamenii aceia mici, mici alergând pe linia dintre pamant și apa? Ei bine, voi fi unul dintre ei.? Miscarea e viata! Așa începe o bună dimineața! ? Un gând bun din Tel Aviv!”, a scris Andreea pe contul de socializare.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu vor fi colege la „Uite cine dansează”. Cum a decurs prima întâlnire dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu? Deși o țară întreagă a așteptat cu sufletul la gură vești despre această interacțiune, ei bine, ea nu s-a produs în ciuda faptului că se creaseră toate premisele. Cele două au fost invitate la filmarea promoului formatului pe care îl împart, care s-a întins pe o zi întreagă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.