14/06/2024

Fanii de la Dinamo sunt șocați. Președintele clubului a scris pe Facebook: „Hai Steaua!”

Fanii de la Dinamo sunt șocați. Președintele clubului a scris pe Facebook: „Hai Steaua!”.  Rivala tradițională a „câinilor” are suporteri „infiltrați” în funcțiile de conducere de la Dinamo.

Fanii „roș-albilor” au avut un șoc când au scotocit printre mesajele postate de Monica Iagăr pe contul personal de Facebook. În toamna trecută, înainte de celebra partidă Steaua – Manchester City, scor 0-5, Monica Iagăr și-a făcut o poză la stadion și a pus un comentariu fără echivoc: „Hai Steaua!”.

Acela a fost meciul la care suporterii dinamoviști au realizat cea mai tare farsă, „scriind” cu ajutorul steliștilor de la tribuna a doua care au îmbrăcat veste în culorile alb și roșu, „Doar Dinamo București”.

Mesajul Monicăi Iagăr

Mesajul Monicăi Iagăr

Fanii de la Dinamo sunt șocați. Iagăr: „Eu țin cu sportul și cu sportivii”

Chestionată de fanii furioși, fosta atletă le-a răspuns răspicat: „Eu țin cu sportul și cu sportivii”. Iagăr a ajuns între timp președinte la CS Dinamo. Ea are marea responsabilitate, în ochii fanilor, de a rezolva problema stadionului Dinamo.

Iagăr n-ar fi primul „intrus” pe relația Steaua – Dinamo. Mircea Copaci, fost director de marketing, Tică Dănilescu, Ionel Dănciulescu și chiar și cel mai vechi jucător din actuala echipă, Steliano Filip, și-au exprimat în trecut dragostea pentru Steaua.

Fanii fac presiuni ca arena din Ștefan cel Mare să intre în programul arenelor care vor fi renovate pentru Euro 2020. Dar litigiul cu Nicolae Badea împiedică acest lucru, iar autoritățile se pare că s-au reorientat deja către „Cotroceni”, un stadion uitat din 2009, de când nu s-a mai jucat pe el.

Fanii dinamoviști au pus la intrarea de la stadion mesajul „Vrem stadion fără pistă”, daar oamenii din club au fost puși de Monica Iagăr să deaa jos mesajul.

Post-ul Fanii de la Dinamo sunt șocați. Președintele clubului a scris pe Facebook: „Hai Steaua!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *