12/08/2022

Nicolas Cage impreuna cu sotia si fiul de noua ani au petrecut o noapte in statiunea Mamaia

Potrivit unor Surse locale, Nicolas Cage a sosit Împreună cu Familia la Malul Marii, sambata dupa-amiaza, si sa cazat la Hotelul Iaki, DIN Centrul statiunii Mamaia.

Sambata seară, Nicolas Cage a MANCAT LA DIN restaurant ONU statiune, el alegând DIN Meniu Fructe de Mare si ne Peste la Grătar. Dupa ce o cina Luat, actorul ne Acceptat SA se fotografieze cu angajați ai, restaurantului respectiv si cu UNII clienti si o acordat câteva autografe, IAR apoi a revenit la hotel, UNDE SI-ne Noaptea petrecut.

Nicolas Cage a plecat DIN Mamaia Duminică dupa-amiaza Si a revenit, cel mai probabilitate din București, acolo UNDE filmează o Scris o Nouă Producție.

Conform siteului imdb.com, actorul lucrează versiune Prezent la filmul “mor de Lumina”, regia lui Paul al Schrader, ce agent spune Povestea unui Multe MULTE CIA grijă începe SA ISI piardă vederea în Timpul ultimei Vânzare Misiuni. Filmările o Scris această Producție au loc din Bucuresti si la studiourile Castel Film, în conformitate imdb.com.

În 2010, actorul a filmat în România o Scris lungmetrajul “Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, de Ingrijire a lansat Fost în 2012.

În CEI Peste 20 de ani de Cariera, Nicolas Cage ne Realizat Peste 40 de filme, printre Ingrijire se numără “Părăsind Las Vegas” (1995), de Ingrijire ia adus ONU Premiu Oscar pentru Interpretare, si “Suflet sălbatic” (1990), regia lui cu David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.