14/06/2024

EXCLUSIV/ Războiul dintre Valentina și Mihaela i-a făcut grele orele de libertate lui Borcea. Navetă între femei, în permisie!

24 de ore s-au bucurat plămânii lui Cristi Borcea de aerul libertății. Fostul acționar dinamovist și-a creștinat fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel și s-a bucurat din plin de confortul căminului pe care până nu demult îl împărțea cu Alina, fosta soție. Însă, nu toată permisia i-a fost roz.

Aproape toate au mers strună în mica permisie pe care Cristi Borcea a avut-o cu ocazia creștinării lui Milan Cristian. Aproape, pentru că liniștea fostului acționar dinamovist a fost ușor tulburată de războiul care mocnește între prima lui soție și actuala iubită. Pe șleau, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea nu au reușit să aibă relația strânză pe care aceasta din urmă a avut-o cu Alina, cea de-a doua nevastă. Surse foarte apropiate familiei susțin că tensiunea trena de ceva vreme, iar acum aproximativ două luni ar fi explodat într-o ceartă în toată regula, la salonul de evenimente al lui Borcea, unde Valentina a mers pentru o discuție aplicată cu Mihaela. Și oricât s-a chinuit, ba prin telefon, ba la vorbitor, Borcea nu a mai reușit să le împace.

Nu a fost invitată la botez

În aceste condiții, Mihaela nu a fost invitată la botezul lui Milan, deși la cel al Gloriei, fetița pe care o are cu Alina și pe care a creștinat-o tot închis fiind, în aceleași condiții, prima soață s-a numărat printre oaspeții de vază.

Așadar, Pelinel s-a bucurat de liniște, iar Borcea s-a văzut nevoit să facă pe naiba în patru ca Mihaela să nu se simtă exclusă din viața lui. Astfel, după câteva ore de petrecere cu cei mai apropiați dintre prieteni și membrii familiei, fostul acționar dinamovist și-a petrecut noaptea cu Valentina și, de cum s-a ivit ziua, și-a făcut bocceluța pentru o oprire de curtoazie la prima nevastă, înainte de a trece din nou în spatele gratiilor, până când va avea o nouă permisie…

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *