14/06/2024

Parcul de Aventură din Nădrag este gata degeaba! Turiștii nu pot intra în el FOTO

Parcul de Aventură din Nădrag este gata de câteva luni, însă nu poate să își primească vizitatorii.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Banat, Parcul de Aventură din Nădrag, nu poate să își primească vizitatorii deoarece nu a fost găsit un operator abilitat prin lege care să se ocupe de administrarea parcului.

Astfel, deși traseele turistice au fost delimitate, iar elementele suspendate au fost montate, Parcul de Aventură din Nădrag, realizat din fonduri de la bugetul local al comunei și gândit astfel încât să asigure dezvoltarea turistică a zonei, stă închis.

”Deocamdata nu putem da în folosință parcul de aventură pentru că încă nu am reușit să identificăm un operator care să se ocupe de administrarea zonei. Reprezentanții Primăriei Nădrag au făcut toate demersurile necesare și posibile pentru a găsi un administrator al acestui parc, însă rezultatele întârzie să apară. Reprezentanții administrației locale au cerut sprijin atât la Consiliul Județean, cât și parlamentarilor de Timiș pentru a-i ajuta să identifice un operator autorizat prin lege care să se ocupe de administrarea parcului”, a declarat, pentru Opinia Timișoarei, Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag.

Speranța vine de la Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, care aparține Consiliului Județean Timiș. Doar dacă Asociația va acorda sprijin parcul va putea fi folosit.

„Sprijinul pe care îl putem acorda comunei Nădrag, pentru viabilizarea acestei investiții și pentru realizarea activităților privind recreerea și turismul în acea zona este prin intermediul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timis, pentru că și comuna Nădrag este parte în cadrul asociației. Vom gândi și posibilitatea administrării acelui parc de distracții din zona comunei Nădrag. Primarul comunei mi-a prezentat și mie problema cu care se confruntă și i-am promis că ne vom ocupa de aceasta”, a declarat pentru sursa citată Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Zona de aventură amenajată pe raza localității Nădrag cuprinde 6 trasee cu 64 de elemente suspendate, iar pe fiecare dintre rutele amenajate turiștii se vor putea da cu tiroliana. În total, Parcul de Aventură Nădrag se întinde pe o suprafață de 1,5 hectare.

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Post-ul Parcul de Aventură din Nădrag este gata degeaba! Turiștii nu pot intra în el FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *