18/04/2024

Fenomen de tip Chupacabra în Brăila. Animale sfâșiate de un prădător misterios

De câteva zile, mai multe familii din localitatea Măxineni, județul Brăila, se confruntă cu un fenomen de tip Chupacabra: îşi găsesc animalele din curţi sfâșiate de un prădător misterios.

Astfel, după ce un bărbat s-a trezit cu mieii omorâţi, o femeie s-a ales cu mai multe găini sfâșiate, fenomenul de tip Chupacabra fiind foarte misterios deoarece animalele erau sfârtecate, dar prădătorul nu a și mâncat din ele, notează obiectivbr.ro.

Localnicii cred acum că este vorba de câini de luptă, cel mai probabil scăpaţi de sub control, în comună existând mai multe exemplare de câini din astfel de rase.

Straniul fenomen fiind anchetat acum de Poliție, dar și de Direcția Sanitar Veterinară Brăila. Echipa de criminalişti ajunsă la faţă locului a prelevat probe, iar DSV a dus o oaie la laborator, pentru analize.

Fenomenul de la Măxineni pare similar cu atacurile Chupacabra, un animal misterios din zona Americii Latine, care atacă animale domestice, în special oi și capre, sfâșiindu-le fără a le mânca.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *