14/06/2024

FOTO EXCLUSIV/ Peripeții pentru Ilinca și Alex Florea la Kiev. Cu ce s-au ocupat reprezentanții României la Eurovision înaintea semifinalei de pe 11 mai

Ilinca și Alex Florea se pregătesc intens pentru semifinala din 11 mai, unde speră să facă impresie și să se califice în marea finală, care va avea loc pe 13 mai, la Kiev. 

În așteptarea semifinalei de pe 11 mai, Ilinca și Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision 2017 au pregătit postcardul României. Imaginile au fost filmate pe o insulă din Kiev, capitala Ucrainei, unde are loc competiția.

Deşi, iniţial, organizatorii au cerut Televiziunii Române imagini filmate în România cu artiştii noştri în diverse ipostaze, urmând că ei să monteze postcardul, se pare că imaginile primite de la ţările participante au fost atât de diferite, neavând unitate stilistică, încât nu au putut fi folosite integral. Aşa s-a ajuns la varianta ca, într-o săptămână, trei echipe de producţie locale să filmeze postcardurile cu toţi artiştii din ţările participante, în diferite locaţii din Kiev.

Reprezentanţii României au fost programaţi pentru filmări cu doar o zi înainte de cea de-a doua repetiţie. Din această cauză, Ilinca şi Alex au filmat până seară târziu, în preziua unui moment foarte important din această competiţie. Filmările, realizate pe insula Truhaniv, au fost foarte solicitante, implicând o cursă pe o bicicletă dublă.

După câteva ore de filmări, Alex a făcut febră musculară. Iar asta la numai câteva zile după ce, în timpul primei repetiții de la Kiev, Alex s-a accidentat, după ce a căzut și s-a lovit la mână.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *