18/06/2021

Fetele de la Amadeus au lansat un videoclip dramatic. Transformarea șocantă a artistelor

Fetele de la Amadeus au lansat un videoclip dramatic, variantă a hitului November Rain, semnat Guns N’ Roses, piesa cult a anilor ‘90, considerată o capodoperă a istoriei muzicii rock.

Fetele de la Amadeus au lansat un videoclip dramatic, iar artistele sunt transformate total. Mesajul piesei November Rain este unul complex. O adevărată demonstrație de virtuozitate, noua producție Amadeus împletește sentimente contradictorii, vorbește despre iubire și gelozie, despre calm și revoltă, despre siguranță și incertitudine. Ploaia de noiembrie este melancolică, rece și apăsătoare, dar are puterea să revigoreze dorința de a schimba în bine ceea ce se întâmplă în viața noastră.

Fetele de la Amadeusrevin în forță

„Noi am crescut cu muzica trupei Guns N’ Roses, iar varianta noastră a piesei November Rain este un elogiu adresat acesteia și muzicii anilor rock glam. Dar November Rain înseamnă și momentul deciziilor categorice din viață. Pornim la drum alături de acel cineva căruia îi oferim toată încrederea. Ulterior se întamplă să ne lovim de un zid de dezamăgiri. Se ivesc tensiuni, discuții, iar deznodământul depinde de abilitatea fiecăruia de a se dărui celuilalt, mai mult decât așteaptă să primească”, explică Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus. ”Pasiunea nu e de ajuns, iubirea se construiește în timp, cu grijă și răbdare. Sunt multe cupluri care ajung să se despartă pentru că nu înțeleg asta și fug la primul obstacol. Viața este formată din griji și preocupări, și atunci când găsești bulgărele de lumină, trebuie să-l crești, să ai grijă de el și nu să îl iei ca și cum ți se cuvine. În fiecare zi, cu răbdare” – incheie Andreea Runceanu.

 

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.