15/07/2024

Primele imagini de la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu. Cele două au strălucit la cel mai important eveniment

Primele imagini de la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu, Sofia.Vedeta și micuțe ei au fost surprinse chiar la ieșirea din biserică, imediat ce aceasta a fost creștinată.

Primele imagini de la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu au fost făcute publice. Copleșită de emoții, Bianca Drăgușanu a fost toată un zâmbet, iar Sofia a fost extrem de cuminte în brațele mamei sale.

Primele imagini de la botezul fetiței Biancăi Drăgușanu, micuța Sofia

Bianca Drăgușanu, momente de panică înainte de botez. Zilele trecute, au fost un adevarat maraton al pregătirilor pentru vedeta care astăzi își creștinează fetița de șapte luni, pe Sofia Natalia. Bianca a alergat în toate părțile, a avut grijă de toate detaliile și nici prin cap nu i-a dat că tocmai ea va fi cea… sabotată. Toată această agitație și stresul specific acestui gen de situații, au făcut-o pe Drgușanca să sară peste mese și să aibă un consum energetic uriaș. În consecință, blonda a slăbit fără măcar să-și dorească asta. În doar două zile, a dat jos mai bine de două kilograme și poate că nu ar fi deranjat-o dacă asta nu ar fi însemnat o mare problemă neprevăzută.

Bianca Drăgușanu a ținut se pare să asorteze rochia micuței Sofia cu ținuta pe care însăși o poartă la eveniment.  Dar aceasta nu este singura rochiță a fetiței, ea mai are cel puțin încă zece de schimb.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *