15/07/2024

FOTO | Fundul plin de celulită a lui Kim Kardashian îi îngrijorează pe medici

Fotografiile cu Kim Kardashian pe plajă în costum de baie care arată cât de multă celulită are diva pe fund, îi îngrijorează pe medici. Unii dintre cei mai importanți specialiști esteticieni au spus că fundul lui Kim este prea mare, scrie Daily Mail.

După ce fotografiile cu ea în costum de baie pe plaja din Mexic au făcut în conjorul lumii, kim Kardashian a pierdut peste 100.000 de fani pe Instagram, dar aceasta nu pare a fi cea mai mare problemă a soției lui Kanye West.

Medicul estetician Aaron Rollin, cel la care a apelat Kim atunci când a avut nevoie de intervenții chirurgicale, se arată îngrijorat de cantitatea mare de celulită de pe fundul ei. ”Să fie învățătură de minte pentru toate persoanele care doresc să își mărească o anumită parte a corpului. Dacă au celulită înainte de intervenția chirurgicală, o vor avea și după aceea. Oamenii trebuie să se gândească la asta sau va arăta la fel de rău ca și în cazul lui Kim”, a spus doctorul.

Aaron Rollin a explicat și cum a ajuns Kim să aibă actualele forme și de ce are atât de multă celulită. ”I s-a luat grăsime de pe talie și i-a fost implantată în zona feselor. Dar această procedură nu a făcut decât să transfere problema dintr-o zonă în alta. Grăsimea va crește la fel cum s-ar întâmpla în zona din care a fost luată”, susține esteticianul.

Fundul plin de celulită a lui Kim Kardashian

Doctorul spune că în acest moment propriul corp lucrează împotriva ei și singura soluție ar fi să renunțe la adaosul pus pe fund. Mai ales că, spune doctorul, formele ei nu mai reprezintă un standard pentru femei, multe dintre cele care apelează la intervenții de mărire a feselor preferă fundul surorii ei vitrege Kylie Jenner.

Acest lucrur ar fi împotriva ei, mai ales că diva susține că formele ei sunt 100% naturale și că nu a avut nicio intervenție chirurgicală de mărire.

Fundul plin de celulită a lui Kim Kardashian

Reacția doctorului vine după ce pe internet au apărut zilele trecute o serie de fotografii cu Kim Kardashian în costum de baie. Imaginile arată că fundul vedetei este lăsat și plin de celulită, spre deosebire de imaginile publicate de aceasta pe rețelele de socializare în care apare tonifiată și perfectă.

La scurt timp după apariția fotografiilor contul de Instagram al vedetei a pierdut peste 100.000 de fani. Deși, raportată la cei aproape 100 de milioane de urmăritori această pierdere nu-i afectează veniturile obținute din publicitatea de pe Instagram, a lovit-o în orgoliul propiu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *