15/07/2024

Nadia Comăneci a făcut un anunț – bombă: ”M-aș întoarce la naționala României! Aș antrena, dacă ar reveni și Belu!”

 

Nadia Comăneci a făcut un anunț – bombă: ”M-aș întoarce la naționala României! Aș antrena, dacă ar reveni și Belu!”. „Zeița de la Montreal” a fost prezentă azi la o acțiune organizată de unul dintre sponsorii Campionatului European de la Cluj.

Nadia e ambasadoarea competiției de la Cluj. Alături de ea, și-au mai făcut apariția Octavian Belu, Andreea Răducan, Monica Roșu și Mihai Covaliu, șeful COSR. Nadia a fost însoțită de mama ei, Ștefania. Prezența la Cluyj, i-a adus aminte Nadiei că acolo a prins-o și cutremurul din 1977 fiindcă se afla la o competiție sub Feleac.

Nadia Comăneci a făcut un anunț – bombă: „Am la academie peste 1.500 de copii. Aici nu mai vine nimeni la gimnastică!”

Nadia Comăneci a făcut azi un anunț – bombă: „M-aș reîntoarce la lotul național, dacă s-ar reapuca și Belu. Am la Academia din Oklahoma peste 1.500 de copii. Noi nu avem copii care să mai vină la gimnastică. Sper să apară”, a declarat „Zeița de la Montreal”.

Nadia și-a amintit că, în timpul în care concura, o relaxau melodiile celor de la Bee Gees. „Atunci se cântau melodiile live la pian. Acum e mai complicat să faci o coloană sonoră pentru un exercițiu, fiindcă e vorba de drepturile de autor”, a mai spus cea mai mare gimnastă a lumii.

 

Andreea Răducan a precizat că se simte adoptată de Cluj, soțul ei fiind din acel oraș. „Nu e exclus să se facă un Centru la Cluj. Domnul Bellu e etern, antrenează lotul dinainte să mă nasc eu, probabil l-am albit și noi”, a precizat Andreea Răducan.

Belu, prezent la eveniment, s-a simțit rușinat de laudele primite: „Stați să aduc buletinul, că mă faceți un Florin Piersic. Și nu e cazul”.

Post-ul Nadia Comăneci a făcut un anunț – bombă: ”M-aș întoarce la naționala României! Aș antrena, dacă ar reveni și Belu!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *