15/07/2024

FOTO EXCLUSIV/ Ce făcea Alina Vidican când Valentina Pelinel organiza în mare secret botezul

Cristi Borcea și-a botezat fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel în cea mai mare taină. Fiind condamnat la închisoare, acesta nu a putut participa la pregările evenimentului care s-a desfășurat acasă în cerc restrâns, ci nu a putut decât să aștepte cu sufletul la gură permisia de 24 de ore, care i-a permis să respire din nou aerul libertății.

Cristi Borcea și-a botezat fiul și am aflat toate detaliile. În timp ce el aștepta eliberarea de 24 de ore și Valentina Pelinel punea la punct în mare grabă pregătirile evenimentului care a avut loc la vila din Pipera a fostului acționar dinamovist, în cea mai mare discreție dată fiind situația condanatului, Alina Vidican își trăia din plin viața, departe de cel care i-a frânt inima. Potrivit apropiaților familiei, fosta doamnă Borcea a fost pusă în temă și cu creștinarea lui Milan pentru a nu fi nevoită să citească în ziare despre eveniment dar, în loc să sufere pentru situația în care a adus-o viața a profitat de partea plină a paharului.

În timp ce Pelinel și Borcea pregăteau botezul, Alina se relaxa într-o croazieră în Caraibe, în care a mers cu fetele ”ca fetele”. Însoțitoarele ei au fost Gloria, fetița ei de doi ani, și Melissa, fata lui Cristi Borcea și a Mihaelei, prima lui soție, cu care are o relație surprinzător de apropiată. Se vede treaba că Alina a trecut peste separarea de bărbatul cu care are doi copii și afișează o mină relaxată și fericită și un corp perfect care, pe deasupra, mai este și bronzat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *