19/03/2024

Fructe de mare cu mancare chinezeasca

Modul de preparare:

Fructele de mare le decongelezi prin soc termic, apoi le lasi la scurs.

Cand sunt scurse, sarezi, piperezi si marinezi cu zeama de lamaie.

Amestecul chinezesc de legume il calesti pe foc mare, in ulei de masline , 2-3 minute.

Adaugi fructele de mare si mai tii pe foc 5 minute.

Amesteca ceapa si usturoiul taiate marunt cu sare si piper si cu fructele de mare cu amestec de legume chinezesc.

Aranjeaza totul intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei de masline.

Dai la cuptor pentru 20- 30 minute.

Servesti cald cu marar taiat marunt presarat pe deasupra si felii de lamaie.
Ingrediente :

500 g fructe de mare COSTIANA

400 g amestec de legume chinezesti (gasesti la supermarket, congelat)

4 catei de usturoi

1 ceapa mica rosie

1 lamaie

1 legatura de marar verde

ulei de masline

sare, piper

Timp de preparare:50 minute

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ansoa marinate cu masline

Ingrediente 500 gr ansoa proaspete 1 pahar cu otet de mere 1/2 pahar de ulei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *