18/07/2024

Ciprian Ogarcă s-a întors în bucătăria MasterChef. Cum arată acum câștigătorul sezonului 4

Ciprian Ogarcă s-a întors în bucătăria MasterChef, alături de Sisoco și Alex Hora. Concurenții acestui sezon au avut astfel parte de o surpriză de proporții, în ediția de luni, 20 februarie.

Ciprian Ogarcă s-a întors în bucătăria MasterChef, pentru a le oferi concurenților din acest sezon, câteva sfaturi din bucătărie. De asemenea, fostul câștigător al sezonului 4 le-a mărturisit acestora cum s-a schimbat viața lui după participarea la MasterChef.

Ciprian Ogarcă s-a întors în bucătăria MasterChef cu sfaturi pentru concurenții noului sezon

“Înainte să fiu la MasterChef, eram un agent de asigurări. Vroiam să ajung șofer de tir, deja îmi luasem toate categoriiile. Acum m-am făcut și o afacere. Nu mă mai trezesc la 7 dimineața ca să muncesc. Acum mă trezesc la 12.00.  Păi mie nu mi-o fi ușor să mă trezesc la ora 12?. Dacă vreți să fiți masterchef, vă dau un singur pont: gătiți cu praz”, a spus Ciprian în cadrul emisiunii MasterChef.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Mancarea de mazare

Mancarea de mazare este o reteta simpla si gustoasa de mancare vegetariana. Ingrediente mancare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *