29/09/2022

Mihai Bendeac, despre clopotul cu chipul Patriarhului Daniel. „De ce să finanțez niște mafioți dacă tu ești dobitoc”

Mihai Bendeac, despre clopotul cu chipul Patriarhului Daniel. Actorul s-a enervat la culme.

Chipul Patriarhului Daniel apare pe clopotul de la Catedrala Mântuirii Neamului, unul dintre cele șase care vor bate la lăcașul sfânt. Clopotul va ajunge în România pe 15 mai.

Actorul Mihai Bendeac a comentat în termeni duri acest lucru. de altfel, un alt artist, Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi, a vorbit și el despre clopotul gigant cu chipul patriarhului Daniel.

„Eu sunt perfect de acord ca ortodocșii, creștinii, religioșii să fie umiliți, fraieriți, sclavagiți în permanență. Fiindcă merită.

Dacă ești atât de prost încât să crezi că nu poți canaliza energia și comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei să-l numești decât prin intermediul unor bandiți cu barbă și a unei infecții numite religie, e treaba ta. Și meriți să se plătească, din banii tăi, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii.

Dar eu ce vină am? De ce să finanțez și din banii mei (prin taxe și impozite) niște mafioți doar pentru că tu ești dobitoc?”, a comentat binecunoscutul comediant.

Mihai Bendeac, despre clopotul cu chipul Patriarhului Daniel. „Mi-e greață”

„Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred într-o sursă inițială, o divinitate, spune-i Dumnezeu dacă vrei, cu care sunt conectat și într-o ghenă de gunoi.

Mi-e greață”, a mai spus Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.