28/10/2020
Home / Stiri / Fuego are grijă de artiștii români! Ce show spectaculos face acesta duminică seara, la Favorit TV

Fuego are grijă de artiștii români! Ce show spectaculos face acesta duminică seara, la Favorit TV

Divertismentul românesc a devenit în ultimii ani nesemnificativ, iar artiștii români, de ieri și azi, se plâng că nu prea mai au unde să meargă la TV să-și promoveze munca, să fie apreciați și ascultați, fără să provoace scandaluri sau să vorbească despre viața privată. Iată emisiunea realizată de Paul Surugiu-Fuego – FAMILIA FAVORIT – la Favorit TV, de aproape 9 ani, e mică, dar reușește să facă performanță prin idee și prin calitatea invitaților.

Fuego are grijă să-și aducă aproape colegii, marile valori ale țării, premiindu-i pe toți cu trofee de excelență ARTĂ PENTRU ETERNITATE.

Duminica aceasta, de la ora 20.00, emisiunea lui vine cu mai multe exclusivități. El ne propune o gală a folclorului românesc autentic, în care generația de ieri își va da mâna cu generația de azi și patru nume reprezentative vor primi distincții din partea artistului-moderator. Surpriza vine din partea Ilenei Constantinescu, care la cei 87 de ani ai săi, va cânta live, va dansa, uimindu-i pe toți cu vivacitatea și dinamismul său, deși mai are doar 5 % vedere.

De asemenea, maramureșenii de seamă, Angela Buciu și Nicolae Sabău, împreună cu ardeleanca Mariana Deac, vor aduce publicului piese celebre și vor povesti despre importanța muzicii populare, oferindu-le celor mai tineri decât ei șansa de a vedea cum se face cu adevărat această profesie.

Se pare că Paul Surugiu își vede de treabă și în zona televiziunii, iar longevitatea sa se datorează calității. Emisiunea pe care o moderează nu are un buget extraordinar, dar e făcută cu suflet și a premiat până acum, în trei ani, peste 120 de artiști români, nume de marcă ale tuturor genurilor muzicale.

„ Excelența nu e neapărat o calitate a celor trecuți. Dimpotrivă, înțelepciunea și anii de experiență aduc de la sine, un soi de eleganță și un succes pe care nu-l poate lua și nici nu-l poate contesta cineva. Așa sunt marii noștri artiști – monumente de înțelepciune și exemple de conduită.
Eu unul sunt mândru că-i pot premia în cadrul emisiunii “FAMILIA FAVORIT” și că pot, cu umilele putințe ale mele și-ale echipei mele, să le aduc fericiri și să-i arăt lumii. Astfel că duminică, de la ora 20.00, prezentăm o ediție document, o gală a folclorului, unde oferim trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE pentru patru interpreți autentici – ANGELA BUCIU, NICOLAE SABĂU, MARIANA DEAC și desigur, ILEANA CONSTANTINESCU, care ne va uimi cu exuberanța și optimismul său, la cei 87 de ani. E o emisiune pe care ar fi păcat să o pierdeți pentru că vine ca un testament al acestor oameni care lasă o bogăție inestimabilă României! ” ( PAUL SURUGIU-FUEGO )

Totodată, Fuego ne arată la finalul lunii mai că e și actor. Artistul pleacă într-un mini turneu cu spectacolul TESTAMENT, o lecție de patriotism, un omagiu adus poetului Grigore Vieru, o lecție de patriotism. Paul Surugiu va ajunge, de pe 22 mai, în Târgoviște, Ploiești, București, Codlea, Turda, Iași, Buzău.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.