29/05/2024

Fuego are grijă de artiștii români! Ce show spectaculos face acesta duminică seara, la Favorit TV

Divertismentul românesc a devenit în ultimii ani nesemnificativ, iar artiștii români, de ieri și azi, se plâng că nu prea mai au unde să meargă la TV să-și promoveze munca, să fie apreciați și ascultați, fără să provoace scandaluri sau să vorbească despre viața privată. Iată emisiunea realizată de Paul Surugiu-Fuego – FAMILIA FAVORIT – la Favorit TV, de aproape 9 ani, e mică, dar reușește să facă performanță prin idee și prin calitatea invitaților.

Fuego are grijă să-și aducă aproape colegii, marile valori ale țării, premiindu-i pe toți cu trofee de excelență ARTĂ PENTRU ETERNITATE.

Duminica aceasta, de la ora 20.00, emisiunea lui vine cu mai multe exclusivități. El ne propune o gală a folclorului românesc autentic, în care generația de ieri își va da mâna cu generația de azi și patru nume reprezentative vor primi distincții din partea artistului-moderator. Surpriza vine din partea Ilenei Constantinescu, care la cei 87 de ani ai săi, va cânta live, va dansa, uimindu-i pe toți cu vivacitatea și dinamismul său, deși mai are doar 5 % vedere.

De asemenea, maramureșenii de seamă, Angela Buciu și Nicolae Sabău, împreună cu ardeleanca Mariana Deac, vor aduce publicului piese celebre și vor povesti despre importanța muzicii populare, oferindu-le celor mai tineri decât ei șansa de a vedea cum se face cu adevărat această profesie.

Se pare că Paul Surugiu își vede de treabă și în zona televiziunii, iar longevitatea sa se datorează calității. Emisiunea pe care o moderează nu are un buget extraordinar, dar e făcută cu suflet și a premiat până acum, în trei ani, peste 120 de artiști români, nume de marcă ale tuturor genurilor muzicale.

„ Excelența nu e neapărat o calitate a celor trecuți. Dimpotrivă, înțelepciunea și anii de experiență aduc de la sine, un soi de eleganță și un succes pe care nu-l poate lua și nici nu-l poate contesta cineva. Așa sunt marii noștri artiști – monumente de înțelepciune și exemple de conduită.
Eu unul sunt mândru că-i pot premia în cadrul emisiunii “FAMILIA FAVORIT” și că pot, cu umilele putințe ale mele și-ale echipei mele, să le aduc fericiri și să-i arăt lumii. Astfel că duminică, de la ora 20.00, prezentăm o ediție document, o gală a folclorului, unde oferim trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE pentru patru interpreți autentici – ANGELA BUCIU, NICOLAE SABĂU, MARIANA DEAC și desigur, ILEANA CONSTANTINESCU, care ne va uimi cu exuberanța și optimismul său, la cei 87 de ani. E o emisiune pe care ar fi păcat să o pierdeți pentru că vine ca un testament al acestor oameni care lasă o bogăție inestimabilă României! ” ( PAUL SURUGIU-FUEGO )

Totodată, Fuego ne arată la finalul lunii mai că e și actor. Artistul pleacă într-un mini turneu cu spectacolul TESTAMENT, o lecție de patriotism, un omagiu adus poetului Grigore Vieru, o lecție de patriotism. Paul Surugiu va ajunge, de pe 22 mai, în Târgoviște, Ploiești, București, Codlea, Turda, Iași, Buzău.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *