25/06/2024

Monica Gabor își aniversează fiica și fostul soț. Ce mesaj le-a transmis Irinei și lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor își aniversează fiica și fostul soț. De Sfânta Irina, vedeta nu le-a uitat pe cele mai importante ființe din viața sa.

Monica Gabor, care este stabilită de mai mulți ani în America, unde are o relație cu omul de afaceri Mr. Pink, se află în aceste zile în România.

Vedeta s-a întors, în urmă cu câteva zile, de la Dubai, acolo unde a petrecut o vacanță de vis împreună cu fiica sa, Irina, și sora ei cea mică, Ramona Gabor.

Vineri, de Sfânta Irina, Monica Gabor nu a uitat de aniversarea fiicei ei, dar și a fostului său soț, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Monica Gabor își aniversează fiica și fostul soț. Le-a făcut urări publice

De Sfânta Irina, Monica Gabor nu doar că i-a făcut urări publice Irinucăi, dar și-a dus fetița și la un salon de înfrumusețare.

„La mulți ani fetiței mele de Sfânta Irina! Am decis împreună să ne relaxăm în această zi specială și am început de ieri să mergem la clinică, unde Irina a făcut un masaj de relaxare, iar eu un tratament anticelulitic care mă ajută sa mă mențin în formă.

Tot acest lucru vom face și astăzi pentru că este ceea ce își dorește fetița mea sa facă de ziua ei onomastică. ?❤️?????‍❤️‍? La mulți ani tuturor celor care poartă numele Irina sau Irinel! ?”, a transmis Monica Gabor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *