26/02/2024

Andreea Esca, pe post de dirijor. Ipostaza în care nu credeai că ai s-o vezi vreodată | VIDEO

Andreea Esca, pe post de dirijor. Prezentatoarea de știri s-a filmat în cea mai nebunească ipostază.

Andreea Esca, despre al cărei salariu s-a discutat foarte multă vreme, a lăsat deoparte pupitrul știrilor și a renunțat la sobrietate în favoarea unei ipostaze în care nu a mai fost văzută niciodată.

Vedeta, care recent și-a dezvăluit secretele de frumusețe, a mers într-o sală de spectacol, unde a ascultat un tânăr pianist.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro Tv nu s-a putut abține și a luat o baghetă cu ajutorul căreia, mai în glumă, mai în serios, a făcut pe dirijorul.

Andreea Esca, pe post de dirijor. S-a descurcat foarte bine

Chiar dacă a făcut în glumă pe dirijorul, Andreea esca s-a descurcat de minune și a fost foarte ritmică, după cum se poate vedea și din înregistrarea pe care vedeta a făcut-o publică pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Care dintre noi are 22 de ani, Eduard Boboia, și care a dat în mintea copiilor? ??? Ce contează, însă este că sunt fericită să descopăr că mai există tineri talentați care își doresc să fie …dirijori!? ??”, a comentat prezentatoarea de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *