29/11/2021

Ela Crăciun și Giulia Anghelescu învață să gătească sănătos, pentru masa de Paște, de la o semifinalistă Master Chef

Ela Crăciun și Giulia Anghelescu învață să gătească sănătos, pentru masa de Paște. Ela Crăciun și cântăreața Giulia Anghelescu învață să gătească sănătos, luând sfaturi de la un medic nutriționist și de la o semifinalistă a competiției Master Chef.

În cadrul seminarului de gătit, cele două vedete, fiecare mamă a doi copii, vor învăța cum să pregătească masa de Paște cu rețete rapide și sănătoase, cum să îmbine ingredientele și felurile de mâncare pentru a nu face excese majore.

Evenimentul, intitulat “Super Mame cu super puteri”, care a ajuns deja la a doua ediție, va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, la ora 11.00 pe culoarul Auchan Titan.

Ela Crăciun învață să gătească sănătos, pentru masa de Paște, de la o semifinalistă Master Chef

„Ne-am propus să descoperim împreună cea de-a doua super putere: < Mama pune sarea în bucate > – împreună cu invitații mei, dr. Ruxandra Pleșea, medic nutriționist, Giulia, un artist care îmbină cu succes viața de famile cu muzica și Patricia Iordache, semifinalistă a concursului Master Chef”, a precizat Ela Crăciun.

Vor fi testate rețete rapide și sănătoase pentru ca bucuria statului în familie să nu se transforme într-o catastrofă calorică.

Ela Crăciun învață să gătească sănătos, pentru masa de Paște, de la o semifinalistă Master Chef

Ela Crăciun învață să gătească sănătos, pentru masa de Paște, de la o semifinalistă Master Chef

Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea va fi prezentă pentru a dezvălui cum se combină ingredientele și felurile de mâncare pentru a nu face excese majore pe care, cu siguranță, le veți regreta când vă veți întoarce din mini-vacanța de Paște.

Giulia va povesti experiențele ei de mamă și cum reușește să găsească scurtături delicioase spre inima celor mici.

Patricia Iordache va găti pe plită pentru a demonstra că o masă copioasă nu necesită ore în șir de stat în fața cuptorului și va aduce cu ea o listă cu rețetele ei preferate.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.