13/08/2022

Gabriela Cristea este însărcinată? Ultimele apariții ale vedetei lasă loc de interpretări

Gabriela Cristea este însărcinată? Ei bine, umblă zvonul că vedeta tv și soțul ei sunt pe cale să își îndeplinească cea mai arzătoare dorință, aceea de a deveni părinți. Până acum, niciunul dintre ei, dar nici apropiații lor, nu au confirmat oficial acest lucru, din cauza superstițiilor, mai ales că sarcina este la început.

Gabriela Cristea este însărcinată? Vedeta, care are 42 de ani își dorește de foarte multă vreme un copil, însă, în ciuda tratamentelor, acest lucru nu a fost posibil. Cel mai probabil, vor face declarația oficială, atunci când vor fi siguri că sarcina vedetei decurge normal.  Rămâne de văzut dacă Gabi și Tavi Clonda vor deveni în curând părinți, așa cum se spune.

Gabriela Cristea este însărcinată? Vestea care a luat cu asalt mediul virtual

Prezentatoarea TV își dorește de foarte mulți ani să devină mamă, iar cel care i-a devenit iubit în 2013 și soț în 2015 e la fel de nerăbdător ca și ea să fie părinte. Singura problemă e că… juniorul se lasă așteptat. Așa că vedetele Kanal D au decis să ia măsuri. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mărturisit recent, pentru ziarul Libertatea,  că au rărit vizitele la medic.

Gabi și Tavi sunt pregătiți din toate punctele de vedete pentru unul sau mai mulți copii. Chiar și casa au gândit-o cu camere pentru bebeluși, așa că este clar că nu concep să nu fie părinți. “Avem două camere, pentru cel puțin doi copii. Doamne ajută să vină primul, apoi și al doilea”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV.

“Niciunul nu ne dorim în mod special fată sau băiat. Eu am un nepoțel pe care-l iubesc foarte mult, dar îmi plac și fetițele. Aș vrea și băiat, și fetiță, dar nu contează. Gemeni chiar! Și sănătoși să fie”, a completat-o soțul ei.

 

Post-ul Gabriela Cristea este însărcinată? Ultimele apariții ale vedetei lasă loc de interpretări apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.