25/07/2021

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol la Românii au talent! “Am un Déjà vu cu Bănică”

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol la Românii au talent, atunci când unul dintre concurenți, care l-a imitat pe Elvis Presley a făcut un show incendiar pe scenă. Bărbatul a luat  4 de „da” și a trecut în etapa următoare.

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol la Românii au talent, atunci când un mare fan al lui Elvis Presley și-a arătat talentul pe scenă, cântând o piesă a acestuia,  în ultima ediție a preselecțiilor din acest sezon. „Îmi place energia ta”, a spus Andra

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol la Românii au talent! “Am un Déjà vu cu Bănică”

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol și a spus-o în gura mare

„Aoleu, am un Deja vu cu Bănică”, a spus Mihaela Rădulescu referindu-se la fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr și el un mare iubitor de Rock ‘n’ Roll.  Colegii de la masa juriului s-au amuzat pe seama momentului, însă l-au trimis pe bărbat direct în etapa următoare.

Tot în cea de-a opta ediţie „Românii au talent“au urcat pe scenă patru concurenţi care au cucerit iremediabil publicul cu un număr plin de putere şi elemente care taie respiraţia. Momentul prezentat a surprins prin complexitate, gradul ridicat de dificultate şi mişcări executate perfect. „E ceva binecuvântat în partea asta de lume, unde pare că şi acceleraţia gravitaţională e mai blândă“,spune Andi.

Post-ul Mihaela Rădulescu s-a dat de gol la Românii au talent! “Am un Déjà vu cu Bănică” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.