29/05/2024

Motivul pentru care soțul Monicăi Tatoiu nu apare niciodată la TV. „Ar trebui să fie doar bip-uri”

Motivul pentru care soțul Monicăi Tatoiu nu apare niciodată la TV. Femeia de afaceri a afirmat că ar trebui să fie numai bip-uri la emisiuni dacă ar fi invitat partenerul ei de viață, Victor Tatoiu.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri din țara noastră. Este o prezență constantă la diverse emisiuni de televiziune, unde își spune părerea despre ceea ce se întâmplă în plan social, monden etc.

Pe cât de prezentă este Monica Tatoiu pe micile ecrane, pe atât de discret este partenerul ei de viață, Victor Tatoiu, alături de care a sărbătorit, anul acesta, 34 de ani de când sunt împreună.

 

Motivul pentru care soțul Monicăi Tatoiu nu apare niciodată la TV. „Crescut la gura portului”

Monica Tatoiu a explicat care este motivul pentru care partenerul său de viață, a cărui mamă a murit la începutul acestui an, nu este prezent la emisiuni de televiziune.

“El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: „Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?”. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții”, a comentat Monica Tatoiu.

“Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi”, a mai spus femeia de afaceri pentru emisiunea Agro TV.

Post-ul Motivul pentru care soțul Monicăi Tatoiu nu apare niciodată la TV. „Ar trebui să fie doar bip-uri” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *