29/05/2024

Ce face Cornel Galeș cu hainele Ilenei Ciuculete. A spus exact ce se va întâmpla cu ele

Ce face Cornel Galeș cu hainele Ilenei Ciuculete. Soțul regretatei cântărețe de muzică populară a explicat ce se va întâmpla cu lucrurile fostei sale partenere de viață.

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie, lăsând în urma sa o familie îndurerată și un soț, Cornel Galeș, care nu reușește să-și revină după dispariția consoartei sale.

Pe 27 aprilie, acesta va face parastas pentru Ileana Ciuculete. Invitat la o emisiune de la Antena 1, Cornel Galeș a explicat ce va face cu hainele soției sale, de care îi este greu să se despartă.

 

Ce face Cornel Galeș cu hainele Ilenei Ciuculete. Câteva colege au ales costume populare

Cornel Galeș a invitat la pomana care va avea loc peste două zile, pe 27 aprilie, pe toată lumea şi a spus că atunci va da din hainele Ilenei Ciuculete

„E înfiorător. Au venit nişte colege şi şi-au ales câteva costume populare şi au spus: „Mă simt de parcă aş fura”. E un moment mai delicat”, a spus Cornel Galeș la „Acces Direct”.

Post-ul Ce face Cornel Galeș cu hainele Ilenei Ciuculete. A spus exact ce se va întâmpla cu ele apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *