23/05/2024

Unde își petrec liderii mondiali vacanța de Paște. Donald Trump va merge la clubul său exclusivist

Sărbătorile Pascale sunt, de obicei, un prilej pentru liderii mondiali să profite de câteva zile libere. Unii dintre ei aleg să meargă în vacanțe, în timp ce alții rămân la reședința prezidențială. De exemplu, Regina Elisabeta a II-a sărbătorește de obicei Paștele la castelul Windsor.

Donald Trump sărbătorește primul Paște de când a ajuns la Casa Albă, însă președintele american nu va petrece sărbătorile pascale în reședința prezidențială. El va merge în acest weekend la clubul său exclusivist din Florida, Mar-a-Lago. De altfel, liderul american a mers foarte des reședința din Palm Beach, stârnind nemulțumirea contribuabililor.

Mai precis, de când a fost învestit în funcție, el a petrecut șase weekenduri și 21 de zile acolo. Iar nu de puține ori a fost văzut pe terenul de golf, lucru pentru care îl critica pe predecesorul său, Barack Obama, care, însă, a jucat golf abia la după 100 de zile de la începutul președinției sale.

Aceasta va fi cea de-a 16-a vizită pe care Donald Trump o va face la Mar-a-Lago, de când a preluat mandatul de președinte al SUA.

În acest context, autorităţile din Florida se gândesc să impună o “taxă Trump” pentru a acoperi costul weekendurilor petrecute de preşedinte în acest club exclusivist.


Nereguli la restaurantul lui Donald Trump. Ce au descoperit inspectorii sanitari


Mai precis, vizitele lui Trump au costat contribuabili comitatului Palm Beach aproximativ două milioane de dolari, în condiţiile în care comitatul cheltuie peste 60.000 de dolari pe zi în perioadele în care liderul de la Casa Albă se află acolo.
Cât despre programul liderului de la Casa Albă în perioada Sărbătorilor Pascale, Casa Albă nu a anunțat prea multe detalii. Nu este clar dacă acesta va merge la o biserică în ziua de Paște.

Unde își va petrece Paștele Vladimir Putin

Președintele rus nu a anunțat nici el unde își va petrece Sărbătorile Pascale, însă, în anii precedenți, acesta a rămas în Moscova și chiar a luat parte la Sluba de Înviere de la Catedrala Hristos Mântuitorul din capitala rusă, alături de premierul Dmitri Medvedev. Ca și în anii precendeți, este așteptat ca liderul de la Kremlin să transmită mesajul său de Paște duminică.

Angela Merkel profită de Paște pentru a merge în concediu

În 2015, Angela Merkel și-a petrecut vacanța de Paște pe insula italiană Ischia

Cancelarul Germaniei are un an foarte încărcat, încercând să obțină un nou mandat în fruntea executivului în cadrul alegerilor legislative din toamnă. Nu este clar ce program va avea Merkel anul acesta, însă în anii trecuți ea a profitat de zilele libere pentru a merge în vacanță, alături de soțul ei. Astfel, anul trecut, ea a mers în insulele Canare, împreună cu soțul ei, Joachim Sauer, iar cu un an în urmă a mers în Italia.

Regina Elisabeta a II-a își petrece sărbătorile pascale la Castelul Windsor

Când vine vorba despre familia regală britanică, tradițiile sunt respectate în fiecare an. De obicei, Regina Elisabeta a II-a își petrece Paștele la Castelul Windsor, alături de alți membri ai familiei regale. Duminică, aceasta merge la liturghia de Paște de la Capela St. George, aflată chiar lângă castel. De obicei, ea este așteptată de numeroși oameni, care doresc să-i ureze sărbători fericire, dar și de copii, care îi oferă buchete de flori.

Post-ul Unde își petrec liderii mondiali vacanța de Paște. Donald Trump va merge la clubul său exclusivist apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *