29/05/2024

Brigitte Sfăt a făcut anunțul despre soțul ei. Se întâmplă la doar câteva zile după episodul neplăcut din aeroport

Brigitte Sfăt a făcut anunțul despre soțul ei, la doar câteva zile după ce aceștia au fost surprinși pe un aeroport, într-o ipostază mai puțin plăcută. În urma neînțelegerilor cu Ilie Năstase, bruneta a ajuns la o concluzie și a făcut totul public.

Brigitte Sfăt a făcut anunțul despre soțul ei, după o perioadă nu tocmai liniștită în viața personală. Vedeta demonstrează încă odată că nu se gândește la un divorț și ține să lămurească acest lucru, după ce toată lumea a judecat-o.

Brigitte Sfăt a făcut anunțul despre soțul ei, Ilie Năstase

 „Pentru toti cei care m au judecat ca am demonstrat ca pot sa fiu si asa cum sotul meu a visat sa fiu”,  a scris Brigitte pe Facebook. Mai mult, fanii au susținut-o și i-au dat dreptate, încurajând-o să meargă mai departe.

Cel mai recent scandal dintre cei doi a avut loc pe aeroport, în văzul tuturor. Fostul tenismen și-a tras de păr soția.  Ilie Năstase a fost filmat pe aeroport făcând un nou gest agresiv la adresa soției sale, Brigitte Sfăt. Cearta dintre cei doi a pornit, se pare, de la niște reproșuri pe care fostul mare tenismen i le-a făcut lui Brigitte, din cauza unor invitații pe care le-a uitat acasă

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *