29/11/2021

Zi tristă pentru Oana Lis. “Am plâns”. Fanii au încurajat-o imediat

Zi tristă pentru Oana Lis. Soția fostului edil al Capitalei le-a dezvăluit fanilor că a plâns, pentru a se elibera și a trece mai ușor peste probleme. Vedeta nu a spus care este adevăratul motiv pentru care este atât de supărată, însă fanii au încurajat-o.

Zi tristă pentru Oana Lis, din cauza probllemelor pe care le-a avut în ultima vreme. Vedeta a fost internată în spital și încă este sub supraveghereamedicilor. “Am plâns putin azi. Plang foarte rar. Dar uneori o lacrima te poate elibera…”, a scris Oana Lis.

 

Zi tristă pentru Oana Lis, care nu mai face față problemelor

Prietenii virtuali îu sunt alături și au încurajat-o ca de fiecare dată. „Îți știu o parte din povestea ta, dar mergi înainte”, „Trebuie să zâmbești”, „Fii fericită”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

La începutul acestui an, Oana Lis a ajuns de urgență la spital, iar medicii i-au pus imediat perfuzii. Blonda a stat internată aproximativ zece zile.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.