12/08/2022

Sfaturile lui Gigi Becali pentru finul Borcea si verii Giovani si Victor prin care sa-si faca viata mai usoara in puscarie

Patronul Stelei a deschis seria condamnărilor printre “greii” din fotbalul românesc. Încarcerat în luna mai a anului trecut pentru 3 ani şi jumătate, după ce a fost găsit vinovat în trei dosare – schimbul de terenuri cu MApN, “Valiza” şi sechestrarea hoţilor de maşini -, patronul Stelei a aflat pe propria piele cât de greu e traiul din penitenciar.

Verii săi, Victor şi Giovani Becali, dar şi finul Cristi Borcea, se pot declara fericiţi că nu mai au nevoie să o ia de la zero cu viaţa din spatele gratiilor.

Îi sfătuieşte să se apuce de cusut

La aflarea veştii că rudele sale au primit ani grei de detenţie, Gigi a izbucnit în plâns. Căci, deh, numai el ştie câte a pătimit în cele trei puşcării în care a fost cazat până acum: Rahova, Jilava şi Poarta Albă.

Însă el luase în calcul şi un asemenea moment, astfel că a folosit preţioaselele minute la care are dreptul pentru a-şi împărtăşi tertipurile pe care le-a aflat de-a lungul perioadei petrecute după gratii.

“Băieţi, viaţa nu-i deloc roz în puşcărie… Hrana se dă cu porţia, apă caldă e doar în weekend, e frig, e umezeală, şobolanii sunt la ei acasă. Dar dacă ştiţi cum să vă gestionaţi buzunarul, o să aveţi o viaţă de lux, mâncare de acasă, pantofi curaţi, haine spălate, masaj, ba chiar şi frecţie la picioare”, le-a spus “veteranul” Gigi “bobocilor” Giovani, Victor şi Cristi Borcea, potrivit unor apropiaţi.

“Totul e să staţi cuminţi, nu cum am fost eu la început. Ca să vă reduceţi pedeapsa, trebuie să fiţi creativi, să scrieţi o carte, să inventaţi un tratat, un proiect sau să aveţi activitate: să coaseţi, să spălaţi podeaua, vasele, să vă apucaţi de meşterit ceva. Puteţi să vă băgaţi să coordonaţi echipa de fotbal sau de baschet a penitenciarului”, le-a mai transmis patronul Stelei rudelor sale.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Dan capatos a primit o lovitura dura

Soţia lui Dan Capatos a fost audiată luni la Tribunal în calitate de martor în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.